Huur je spot!

We zoeken jou als:

Jij je vak serieus neemt en kwaliteit uitstraalt. Jij bent namelijk de beauty expert op jouw vakgebied. Ben jij uitstekend in nagels, wenkbrauwen, wimpers, (permanente)make-up, huidverzorging, manicure, pedicure of misschien wel botox en heb je oren naar een spot in de Beauty Workspace? Tof, dan gaan we rond de tafel!

Mail Beauty Workspace
info@beauty-workspace.nl
Kapelstraat 4, Apeldoorn

De 5 voordelen van je eigen werkplek in De Beauty Workspace:

  1. Je bent verzekerd van een eigen werkplek, waar je jouw diensten en producten aanbiedt
  2. Je werkt zelfstandig, met je eigen cliënten;
  3. Je hebt de lusten van een zelfstandige werkplek, maar niet de lasten van een eigen (huur)pand;
  4. Je geniet van de voordelen van werken met andere high-end beautyspecialisten: kans op nog meer werk, samen sparren, workshops geven/doen, en een gezellige bak koffie drinken tussen de bedrijven door;
  5. Je werkt op dé toplocatie in het centrum van Apeldoorn. In de Kapelstraat bevinden zich nu al jouw potentiële klanten die bereidt zijn te investeren in luxe producten en diensten

 

Beauty-Apeldoorn-Werkplek-huren

Vraag en antwoord

Hoe zien de werkplekken eruit?

De Beauty Workspace heeft 5 werkplekken met een open setting. Binnen deze setting zijn er mogelijkheden om te werken in een afgesloten ruimte, waar je de privacy van jouw cliënten garandeert. De ruimte is compleet ingericht, je hoeft alleen nog je eigen benodigdheden mee te nemen. Zonder grote investeringen heb jij de ideale werkplek in het hart van de stad.

Quality is not an act, it’s a habit

De Beauty Workspace staat voor kwaliteit en professionaliteit. Jij werkt in het hoger segment. Budgetprijzen zijn aan jou niet besteed.  Jij gaat voor classy clients, die bereidt zijn te investeren in zichzelf en hun uitstraling. Passend bij het motto van De Beauty Workspace: ‘Quality is not an act. It’s a habit’.

Collega of concurrent?

Concurrenten? Niets daarvan. Sterker nog, heeft een client net een manicure bij jouw collega gehad, dan is de kans groot dat hij of zij bij jou aanschuift voor die fantastische schoonheidsbehandeling, peeling of make-up. Samen (naast elkaar) werken in De Beauty Workspace versterkt jouw merk. Grote kans dat dit jou alleen maar meer nieuwe cliënten oplevert. We streven naar een divers aanbod, maar de ruimte is in principe vrij voor iedereen die in de beauty-business werkt.

Klanten komen voor je werk maar ook voor je persoon. Klanten kunnen overstappen en dat is voor allemaal een groot voordeel, want het werkt vice versa!

Huren doe je al vanaf € 4,90 p/u

Je huurt een werkplek op vaste dagen of dagdelen per week in de Workspace. Zo kun je zelf een werkritme bepalen die bij je past.

Hoe meer (aaneengesloten) dagdelen je huurt en hoe langer je huurtermijn is, hoe voordeliger je bij De Workspace zit. Je werkt onder je eigen naam en identiteit, in de gezellige nabijheid van collega’s!

Huurprijzen zijn custommade en bespreken we terwijl we kennismaken met een goede bak koffie (of thee). Zijn we een match? Dan bespreken we jouw werkritme en de daarbij behorende tarieven. Om je wel alvast een idee te geven, afhankelijk vanaf het aantal dagen of dagdelen kan je al een plek vanaf € 4.90 per uur inclusief servicekosten huren.

Bereikbaarheid, bezoekers en parkeren

Omgeven door WaXX kappers en horeca zoals Central Park, Alfred Kookt, Bagels and Beans en Anne & Max, past het concept perfect bij de huidige bezoekers van de straat. Rondom de Kapelstraat is er genoeg gelegenheid om te parkeren in diverse parkeergarages en de fietsstalling zit om de hoek.

We helpen je!

Ondernemen is fun! Maar soms is het opstarten van je eigen bedrijf een hele onderneming. Welke prijzen hanteer je? Hoe investeer je in de juiste middelen en maak je je business succesvol?

Ben jij ambitieus en geïnteresseerd in een plekje bij De Beauty Workspace? Maar vind je het lastig om te starten? No worries! Wij helpen je! Met onze jarenlange ervaring als ondernemers in de commerciële dienstverlening helpen we je graag in de eerste stappen om je beauty-business een boost te geven. Waar loop jij tegenaan? Neem contact op.

Yes, ik wil die stoel!

2023 © Beauty Workspace